Beoordelingen

Reisverhalen

Coen Hegeman
Coen Hegeman
2023-09-02
Prima service!
Robert Berg
Robert Berg
2023-08-30
2 heerlijke weken op pad geweest naar Denemarken met buscamper. Goed onderhouden en duidelijke uitleg bij vertrek!
Ingrid van Emmerik
Ingrid van Emmerik
2023-08-29
Prima aanbod, goede informatie op de site. Duidelijke uitleg bij ophalen, goed ingerichte campers. Tip: alle uitleg ook op papier zetten en bundelen.
Doris Grooteman
Doris Grooteman
2023-08-28
Lekker duidelijk camper verhuur bedrijf met dito voorwaarden, behulpzame eigenaar Ben en altijd bereikbare medewerker Youri! Jonge topcampers, helemaal ingericht en van alle gemakken voorzien. Volgend jaar wordt ons vierde jaar alweer dat we hier een camper huren.
Renate K
Renate K
2023-08-27
Heerlijk rond getrokken met een prachtige camper! Vooral ook tijdens het slechte weer is het erg fijn om een comfortabele camper bij je te hebben. Vriendelijk eigenaar! Een aanrader om hier je camper te hurenšŸ‘Œ
Miranda Lammersen
Miranda Lammersen
2023-08-22
Genoten van onze tour door Zuid Zweden met een Camper van Bombeke. Zeer comfortabel en heerlijk om in te rijden! Smaakt naar meer!
Maaike Scholten
Maaike Scholten
2023-08-18
Top service!
Han Leunk
Han Leunk
2023-08-14
Betrouwbaar bedrijf.
Victor Lichtenberg
Victor Lichtenberg
2023-08-14
Super campervakantie gehad door Duitsland, Oostenrijk en Italiƫ met de Etrusco. Heerlijke camper die in no-time staat. Lekker grote garage waar je makkelijk twee e-bikes in kwijt kunt. Dus geen gedoe met op de drager zetten en extra beveiligen tegen diefstal en dergelijke. Camper heeft flink vermogen wat in de bergen goed te merken valt. De extra verzekering heeft je rust dat alles gedekt wordt bij schade. Kortom onbezorgd de vakantie in. Aanrader
Marco Smits
Marco Smits
2023-08-07
Prachtige nieuwe camper meegekregen met automaat bak wat super fijn rijden is. Bedden heerlijk. Echter een klein schoonheids foutje wat door Ben goed opgelost werd is dat de ijskast kapot was en we kregen dan ook een vervangende campingijskast mee.Niet het fijnste maar toch goed opgelost.Bij terugkomst als compensatie een mooie aanbod gehad bij vervolg wederom camper huren.Ik raad zeker Bombeke aan.Wij gaan zekers weer huren.