Over ons

Welkom bij Bombeke
Campers

Ben de Lorijn – al meer dan 40 jaar actief in de woning- en projectstoffering = komt in 2019 in aanraking met het campergevoel. Door het huren van een camper ben ik zo enthousiast geworden dat ik eind 2019 besluit ook een aantal campers aan te kopen en te starten met de verhuur van campers. In het eerste verhuurjaar 2020 ben ik bescheiden gestart met 3 campers.

image13

Waarom?

De insteek was en is om de huurder een onbezorgde vakantie te bezorgen, het eerste jaar waren we als één van de eerste met een gratis annulering dit i.v.m. de Covid problemen die we nu hopelijk achter ons gelaten hebben. De mond tot mond reclame heeft goed zijn werk gedaan zodat we in het jaar 2021 uitgebreid zijn naar nog steeds een bescheiden aantal campers van 5 stuks.

Op dit moment komt ook mijn buurjongen Youri Somsen in beeld en hij komt assisteren om gedurende de weekenden de campers schoon te maken, de huurders uitleg te verstrekken over campers en uiteraard gebeurt dit altijd onder het genot van een kop koffie. Vele mooie vakantie verhalen worden verteld door de huurders waardoor we dan nog meer besmet raken met het campervirus. Uiteraard zijn er ook kritische noten waar de huurders ons op wijzen, hiervan leren we elke keer weer en wordt ons service- en kwaliteitsniveau steeds hoger.

Droom

Een nieuw begin

In het voorjaar van 2021 besluit ik afscheid te nemen van mijn activiteiten binnen de woning- en projectstoffering en me volledig te focussen op de camperverhuur. Augustus 2021 is het dan zover: het bedrijf Floormasters is verkocht en de focus kan nu volledig gelegd worden op de camper verhuur en verkoop. De huurders komen inmiddels uit het hele land van Noord tot Zuid en van Oost tot West.

image2
image15

Een flinke uitbreiding

In 2022 wordt de verhuurvloot verder uitgebreid tot een 9 tal campers en geeft Youri aan het werk wel heel erg leuk te vinden en wellicht dit later ook als zelfstandige ondernemer op te willen pakken. Dit heeft mij laten nadenken en wat nu! Dat heeft echter niet langer geduurd dan 5 minuten en besluit om dan de groei echt serieus op te pakken en dit heeft geresulteerd in een uitbreiding naar ruim 20 campers in 2023 op de nieuwe locatie aan de Venneslatweg 4 in Eibergen.

Het ontzorgen van de huurder wordt nog meer in hoofdletters geschreven Naast een volledig ingerichte camper met keukeninventaris, tuinstoelen en tuintafel. Wij zijn de enige in Nederland met de volgende unieke opties:

  • Geen betaling van een waarborgsom
  • Geen eigen risico