Zoek, boek en ga zorgeloos op vakantie met de camper!

Door met je eigen camper rond te trekken, bepaal je zelf waar en wanneer je pauzeert en geniet van overnachtingen op betoverende plekken. Stel je voor: elke ochtend ontwaken in de duinen bij zee of midden in een fris, dichtbebost gebied. Elke dag brengt een nieuw avontuur met zich mee. Woonachtig in de buurt van Enschede, Zwolle of Deventer? Overweeg dan om in Overijssel een camper te huren voor een onbezorgde vakantie. Selecteer je vertrekdatum en we laten je onmiddellijk weten wat de beschikbaarheid en tarieven zijn.

Voordelige en kwalitatieve campers

Sinds de coronapandemie zijn camperreizen steeds populairder geworden. Bij Bombeke camperverhuur kun je zelfs op het laatste moment nog een betaalbare en kwalitatieve camper huren in Overijssel. Onze campers zijn niet alleen voordelig, maar ook van topkwaliteit en bieden betrouwbaar comfort, geschikt voor zowel lange tochten als korte uitjes.

Ons aanbod campers

Voor elke vakantiewens bieden wij de juiste camper. Of je nu met je jonge gezin, je ouders of gezellig met je partner op pad gaat, in Overijssel vind je de perfecte camper. Ons assortiment loopt uiteen van luxe tot compacte modellen, allemaal comfortabel en functioneel voor diverse reistypes. Bekijk onze selectie en kies de camper die ideaal is voor jou.

Of zoek direct op datum:

Kwaliteitsgarantie

Wanneer je bij ons huurt, ben je verzekerd van een goed onderhouden en zo goed als nieuwe camper. Al onze campers zijn van de hoogste kwaliteit en volledig toegerust voor je reis. Mocht je vragen hebben of twijfelen over welke camper het beste bij je past, staan wij klaar om je te helpen de ideale camper te selecteren voor een memorabele en stijlvolle vakantie.

Jij bepaalt het tempo

Geniet van je vakantie precies zoals jij dat wilt: geen wachttijden voor taxi’s of treinen, met volledige controle over je dagindeling. Huur een camper in Overijssel en ga zelfstandig op pad. Of je nu mensen wilt observeren vanuit een zonnig café, een grote wandeling in de natuur wilt maken, of een ontspannen dag aan zee wilt doorbrengen, jij bepaalt het. Selecteer een camper die aansluit bij jouw vakantieplannen en boek deze, zelfs last minute, bij ons. Een camper biedt zowel comfort als vrijheid voor jouw ideale vakantie. Begin je avontuur in Overijssel en reis naar je droomlocatie.